De Visie

Eerlijk advies en prettige begeleiding zijn aspecten die wij erg belangrijk vinden. Alle dames in onze winkel hebben jarenlange ervaring in advies en styling. Zij weten u keer op keer weer te verassen met mooi op elkaar afgestemde combinaties. Trendy, stoer of vrouwelijk chique; maar altijd van goede kwaliteit en voor elke gelegenheid. Wij kopen zo in dat alle artikelen van de verschillende merken met elkaar gemixt kunnen worden tot een mooi geheel.

Het Personeel

                                                 

Karoline Laurier

Voordat Karoline Laurier in 1985 de winkel Fiorella startte, volgde zij de technische modeopleiding in Den Haag en deed ervaring op bij verschillende modezaken en in een gerenommeerd atelier. De eerste jaren maakte zij op bestelling gelegenheidskleding in de winkel. In de loop der jaren heeft zij de winkel ontwikkeld tot een damesmodezaak met een uitgebalanceerde collectie van goed op elkaar afgestemde merken.

Jose van de Meij

Jose werkt sinds 1992 bij Fiorella en is daarom voor veel klanten een zeer vertrouwd gezicht. Jose heeft een verfijnde smaak en een oog voor detail. Daarom assisteert zij Karoline ook bij de inkoop.

 

     

Evelien Laurier

Evelien, de dochter van Karoline, kreeg de mode met de paplepel ingegoten. Evelien volgt een modevak opleiding en werkt ruim 2 jaar parttime bij Fiorella, waarbij zij verkoopt en assisteert met de inkoop van de collecties.

Acties

Speciaal voor onze vaste klanten en de abonnees van onze nieuwsbrief kopen wij gedurende het seizoen bij onze merken extra in tegen scherpe actieprijzen. Mooie tops, jurken, sieraden en alles van de actuele collectie. Alleen dan speciaal geprijsd. Schrijf u dus snel in voor onze nieuwsbrief en u wordt als eerste op de hoogte gehouden van onze acties. Let wel op: de voorraad is beperkt, dus houdt uw mailbox goed in de gaten.

Wij zijn deelnemer van de Leidse Pas! U krijgt een leuke accessoire cadeau bij uw aankoop.
(Minimale aankoop van 25 euro. Niet geldig in combinatie met de klantenkaart, creditcards of andere aanbiedingen).

Nieuwsbrief

E-mail

Voornaam

Achternaam

Adres Burgsteeg 5 // 2312 JR Leiden // T. 071 - 513 43 14 // E. fiorellamode@planet.nl