Trends en impressies

Trends zijn een belangrijke inspiratiebron voor de ontwerpers van de merken die Fiorella verkoopt. Trends kunnen zich op verschillende vlakken bevinden; in het ontwerp, de kleurstelling en de materialen. Voor u alvast een impressie van de komende trends van verschillende seizoenen zodat u altijd op de hoogte bent en de beste keuze kunt maken in onze winkel. Daarnaast bied Fiorella advies op maat om de trends voor u toe te passen op de kleding die geschikt is voor iedere gelegenheid.

Groetjes,

Fiorella team

Modetrends najaar 2020/2021

Afscheid nemen van de zomer doet altijd een beetje pijn, de zwierige zomerjurken maken plaats voor de warme vesten en truien en de bikini’s mogen de kast weer in. Maar niet getreurd want de najaarscollectie ziet er weer prachtig uit, waardoor je gelijk zin hebt in warme chocolademelk en een dikke trui.

Wij hebben de trends voor dit najaar even voor je op een rijtje gezet zodat het shoppen een stuk makkelijker word!

Uiteraard mogen de jurken niet ontbreken dit najaar in je kast, je ziet ze in verschillende lengtes, zowel lang als korter en gecombineerd met een stoere trui of blazer.

Over blazers gesproken, deze zijn tegenwoordig niet meer alleen voor op kantoor maar nu ook helemaal hip om te dragen in je vrije tijd. Ze zijn van extra zachte stoffen gemaakt zodat ze comfortabel zitten en leuk te combineren zijn met een bloesje, t-shirt en stoere jeans. Dit najaar mag een blazer met print ook zeker niet ontbreken in je garderobe!

Leer is ook zeker een must have! Maar niet alleen gewoon leer, vegan leer is ook helemaal hot, je ziet het in jasjes, broeken, riemen en maken je outfit helemaal compleet. Combineer dit stoer met een gebreiden trui of netjes met een bloesje en hakken.

Laat de winter maar komen want wij zijn er klaar voor!

Adres Burgsteeg 5 // 2312 JR Leiden // T. 071 - 513 43 14 // E. fiorellamode@planet.nl