Trends en impressies

Trends zijn een belangrijke inspiratiebron voor de ontwerpers van de merken die Fiorella verkoopt. Trends kunnen zich op verschillende vlakken bevinden; in het ontwerp, de kleurstelling en de materialen. Voor u alvast een impressie van de komende trends van verschillende seizoenen zodat u altijd op de hoogte bent en de beste keuze kunt maken in onze winkel. Daarnaast bied Fiorella advies op maat om de trends voor u toe te passen op de kleding die geschikt is voor iedere gelegenheid.

Groetjes,

het Fiorella team

Strepen en prints:

Prints zijn niet te missen dit seizoen! Zo worden ze veel gebruikt op jurken, t-shirts, blouses en broeken. Je ziet zowel felgekleurde prints op mooie zijden stoffen als neutrale prints op tricot. Ook deze zomer zijn de strepen niet te missen, je ziet ze horizontaal als verticaal. Streepjes zijn tijdloos en in veel looks toepasbaar. Zo combineer je een gestreept t-shirt met een rok en een paar stoere sneakers en je outfit is af.

Overhemden:

Iets wat zeker niet mag ontbreken in je kast is een lang wijdvallend overhemd. Deze wordt gecombineerd met een stoere jeans en sneakers, wil je het wat netter? Geen probleem! Combineer het overhemd met een mooie smalle broek en een paar hakken of korte laarsjes, zo ben je klaar voor het voorjaar.

Broeken:

Een nieuw item bij de broeken is de kick flair, dit is een enkellengte broek die vaak wat smaller aan de bovenkant is en naar beneden toe iets uitloopt, wat een leuk speels effect geeft. Deze broek kus je ook weer combineren met een sneaker of hak. Ook zien we de wijde los vallende pantalons weer terug, deze zijn heerlijk te dragen met warm zomerweer. Natuurlijk mogen de skinny- en de broeken met een rechte pijp ook niet ontbreken dit seizoen.

Roesjes & klokmouwen:

Roesjes en klokmouwen zijn dit seizoen ook weer helemaal hot en mogen ook zeker niet ontbreken in je garderobe. Je kunt deze zowel stoer als chic combineren, zoals op een stoere jeans met korte laarsjes of sneakers, of op een mooi aansluitend rokje met hakken eronder.

Adres Burgsteeg 5 // 2312 JR Leiden // T. 071 - 513 43 14 // E. fiorellamode@planet.nl